Напрямок:
Розвиток аграрно-промислового комплексу
Вирощування, зберігання, переробка і виробництво продуктів харчування на орних землях загальною площею більше 18 тисяч га і власних приміщеннях площею 17 тисяч квадратних метрів.
Від вирощування обробки та зберігання до реалізації готових продуктів харчування зернової групи, молочної та м'ясної продукції.
Стратегічні завдання – виробництво власних конкурентоспроможних продуктів харчування на основі сучасних технологій, освоєння внутрішніх ринків та подальшого експорту товарів.
Висококваліфіковані фахівці організовують роботу на виробництві з урахуванням кардинально нових науково обгрунтованих підходів до господарювання, беручи до уваги процеси реформування земельних та майнових відносин, які відбуваються на селі.



